Ga naar de hoofdinhoud

Service met een glimlach

Steengoed in gastvrijheid

Wij zorgen altijd dat het jou en jouw gasten aan niets ontbreekt. Wij weten als geen ander hoe, waar en wanneer we (zakelijke of huiselijke) gastvrijheid moeten inzetten.

Gastvrijheid zit in ons.

Altijd en overal.

WIJ GAAN ALTIJD VOOR HET HOOGST HAALBARE EINDRESULTAAT

Doelgericht

Door onze inzet en resultaten motiveren we onze opdrachtgevers en ons zelf er voor te gaan en extra stappen te zetten. Alles wat we doen, doen we gedreven, goed en veilig met altijd de puntjes op de i.

Wij trekken daarbij de kar en voeren de regie van het begin tot het eind. Samen bepalen we het eindresultaat en de weg daar naar toe.

EEN GOED TEAM IS ONONTBEERLIJK

Samen

Ons hechte team is de sleutel tot succes. We vertrouwen elkaar blindelings. Gezamenlijkheid maakt het werk makkelijker en plezieriger. Het bevordert ons gevoel van geluk, voldoening, het eigen vermogen en kameraadschap.

Dat samen is niet alleen van toepassing binnen ons team. We vinden “samen met de klant” minstens zo belangrijk. Uitbesteden aan Jant Evenementen betekent namelijk niet dat je als opdrachtgever niets hoeft te doen. Dat zou ook niet goed zijn. Jij kent immers  jouw doelgroep het beste en jij weet als geen ander wat aansluit bij de wensen en doelen van jouw bedrijf of organisatie.

Wij zorgen er dan ook voor dat we samen in “no time” een goed en slagvaardig team vormen.

SPECIALIST MET MEER DAN 20 JAAR ERVARING

Deskundig

We kunnen bouwen op ruime ervaring en hebben de kennis om onze taken goed uit te voeren. We hoeven niet opnieuw het wiel uit te vinden; we weten waar we het over hebben. Toch blijven we nieuwsgierig en altijd op zoek naar nieuwe kennis. Die delen we graag met onze opdrachtgevers.

Geven, delen en open communiceren passen bij onze werkwijze. Dit zie je terug in onze uitgebreide creatieve voorstellen, die naast een heldere beschrijving ook een transparante begroting en een realistische planning hebben.

Bij deskundigheid past ook eerlijkheid. We zijn een open boek; je krijgt altijd een eerlijk advies. Dus kan het soms zo zijn dat wij adviseren om geen zaken met ons te doen omdat wij vinden dat jouw vraag beter past bij onze collega’s. Ook dat hoort bij een deskundig advies.

Wij zijn optimisten

Positief

Positiviteit inspireert ons eindeloos en geeft ons energie. Die positieve energie en enthousiasme delen we graag. We zien altijd en overal kansen en  houden van uitdagingen; je zult van ons dan ook niet snel horen dat iets niet kan. We denken graag buiten de kaders, waarbij we nooit de gestelde doelen uit het oog verliezen.

Naast optimisten zijn we ook realisten; als iets echt niet kan of geen bijdrage levert aan het doel, zijn we daar ook eerlijk over.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring

Back to top